NL FR

Dinner on the Lake

Geniet van een culinaire ervaring op een unieke locatie met € 25 cashback per persoon!

Dinner on the Lake is een culinaire ervaring in het midden van een exclusief meer! Geniet van een heerlijk dinner op een onvergetelijke locatie! Er staat u een magische avond te wachten, vanaf het moment waarop u op het vlot stapt. Elke maand wordt er een menu samengesteld door een chef bekroond met Michelin ster. 

Reserveer tijdig uw plaatsje. U kan dit voordeel genieten op de Gentse of op de Limburgse locatie. Als Crelan coöperant ontvangt u € 25 cashback per persoon indien u een reservatie maakt voor woensdag, donderdag of zondag. Reserveren kan via onderstaande link. Uw code als coöperant: Crelanxdotl2019. Geef deze code in in het vakje 'opmerkingen'. U ontvangt het bedrag teruggestort op uw rekening na de datum van uw etentje.


Voorwaarden

De algemene voorwaarden van Dinner on the Lake zijn van toepassing. Voor meer informatie: https://www.friendsandfools.be/termsandconditions.html Aanbod geldig volgens beschikbaarheid en voor een gezelschap van maximum vier personen. Cashback wordt uitbetaald binnen 2 weken na reservatie datum.