NL FR

Le Champignon de Bruxelles

15% korting op een bezoek aan deze stadsboerderij!

Ontdek met familie of vrienden de prachtige Kelders van Cureghem en de stadsboerderij die zich daar bevindt. De kelders strekken zich uit over 8000 m².

  • De coöperatie "Le Champignon de Bruxelles" zal alle geheimen uit de doeken doen over de fantastische Aziatische paddenstoelen die door het jonge team worden gekweekt.
  • U zult ook een nieuw project van de coöperatie ontdekken: ECLO, microgroenten die in de champignonkwekerij zijn gekweekt !

Uw bezoek bestaat uit een rondleiding, een videoprojectie, een didactisch spel en zelfs... een proeverij van paddenstoelen en microgroenten!

Crelan coöperanten ontvangen een korting van 15% op een bezoek aan de stadsboerderij. Klik op onderstaande link en selecteer het gewenste evenement. Klik op tickets en gebruik code CRELAN2019.


Voorwaarden

Aanbieding enkel geldig voor online-reservaties via onderstaande link met code CRELAN2019. Korting niet van toepassing op reeds eerder gekochte tickets. Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere promoties.