NL FR

Bobbejaanland

Tot €15 korting op een dagticket

Bobbejaanland, ‘t plezantste land

Als we zeggen dat Bobbejaanland iedereen kan entertainen, dan liegen we niet. Dit seizoen kan u er gillen op de rollercoasters en kan u chillen in lollige waterattracties! Gaat u voor de échte adrenalinekick? Dan is de gloednieuwe Triple Launch Coaster uw ding! U duikt meer dan 40 meter, maakt 4 inversies onderweg en haalt een topsnelheid van meer dan 106 km/u.  Daarmee is “Fury” de snelste coaster in de hele Benelux! Over een wervelwind gesproken. Vanaf 16 oktober kunt u trouwens griezelen in een van de spookhuizen of scarezones, ingericht voor Halloween!


Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan ontvangt u €15 korting p.p. op het dagtarief!

Klik op onderstaande link om u aan te melden en naar de online shop te gaan. Gebruik de kortingscode bij het betalen van uw aankopen.


Voorwaarden

Promotie geldig op het dagtarief > 1m40 voor max. 5 personen op bobbejaanland.be. Promotie geldig t.e.m. 07/11/2021. Deze actiecode is niet geldig op uitverkochte en niet-reguliere parkdagen (zie bobbejaanland.be) of in combinatie met voorverkooptickets of schoolreizen en groepsuitstappen. De actiecode is niet cumuleerbaar met andere acties/promoties.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.