NL FR

Bobbejaanland

Beleef een dag vol avontuur in Bobbejaanland!

This. Is. Epic. Exact de bewoordingen die uw bezoek aan Bobbejaanland dit seizoen zullen beschrijven. Met een pas geopende themazone* en een fonkelnieuwe rollercoaster is het plezier gegarandeerd voor het hele gezin!     

Help Aardmannen, Elfen, Vurige Ridders en Skyriders in het mythische Land of Legends duistere krachten te bedwingen. Maak u vervolgens klaar voor een dolle rit op de Typhoon of hou u sterk op de Sledge Hammer. Bent u een échte held? Tem dan Fury: een gloednieuwe triple launch coaster met een piek van 43 meter hoog en 4 inversies aan ruim 100 km/u… Niet voor angsthazen!

Naga Bay en Speedy Bob zijn ideaal om uw dag verder te zetten als u maar niet genoeg kan krijgen van thrillrides. Of verleg uw grenzen met virtual reality! Zet uw VR bril op en begeef u in een andere wereld op de Dreamcatcher of Mount Mara. Op een warme dag is El Rio dan weer perfect: spannend én verfrissend tegelijk.

We geven u tot slot nog een verborgen pareltje mee… Naiad Waters, de nieuwe waterspeelzone, is een ongelofelijk leuk en sprookjesachtig nog te ontdekken stukje Bobbejaanland… Het Elfenleger bedwingt hier het watermonster Uvù en het kan best wat hulp gebruiken… Helpt u mee?

Als Crelan coöperant kunt u tickets kopen aan € 22 in plaats van € 37,50 in de webshop. Gebruik code crelan019 om van dit voordeel te genieten!


Voorwaarden:

Geldig voor maximaal 5 personen tot en met 03.11.2019. Deze code is niet geldig op uitverkochte en niet-reguliere parkdagen (zie bobbejaanland.be) of in combinatie met voorverkooptickets of schoolreizen en groepsuitstappen. De code is niet terugbetaalbaar, noch cumuleerbaar met andere acties/promoties. Deze code mag niet verkocht noch uitgedeeld worden.

*Naar verwachting opent Land of Legends in juni.  Vanaf dan kunt u de nieuwe attracties Naiad Waters en Fury ontdekken!