NL FR

Domein van de Grotten van Han

25% korting op uw PassHan ticket

Pure wildlife en een mysterieuze onderaardse wereld

Ontdek het domein van de Grotten van Han, veel meer dan een ondergronds grottennetwerk gevormd door de Lesse! In dit adembenemend mooie domein van 250 ha kunt u de Europese “big five” spotten: beren, wolven, lynxen… . Bezoek het in alle vrijheid te voet of met de safari-car. Onder de grond kunt u het majestueuze decor van de grot ontdekken, met haar onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Laat u verrassen door de sprookjesachtige lichteffecten van de gloednieuwe verlichting. Beleef magische werelden met de nieuwe klank- en lichtshow Origin, die u meevoert naar de oorsprong van onze wereld en de grot... U kan deze idyllische ervaring verlengen met het PrehistoHan, een indrukwekkende archeologische expositie, en met Han 1900, het museum van de vergeten ambachten.

Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan geniet u 25% korting op het PassHan ticket (bezoek aan grot en wildpark)!


Prijzen per ticketcategorieën:

  • volwassene (12+ jaar): €24,75 i.p.v. €33
  • kinderen (4-11 jaar): €18 i.p.v. €24


Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van uw aankopen.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/09/2021 tot en met 30/10/2021, voor bezoeken tot en met 14/11/2021. Aanbod geldig bij afgifte van de bon aan de kassa van het Domein van de Grotten van Han. Een PassHan ticket biedt toegang tot de Grot van Han, het Wildpark, Han 1900 en PrehistoHan. 

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.