NL FR

Boudewijn Seapark

Meer dan 36% korting op je toegangstickets

Beleef een dolfijne familiedag in Boudewijn Seapark Brugge: 3 voorstellingen, 20 outdoor attracties, een outdoor waterpark én 12 indoor attracties!

Geniet van de dolfijnenvoorstelling “EchoMaris” en maak kennis met één van de bijzonderste diersoorten van onze oceanen, de tuimelaars. Laat je in deze pakkende live beleving verrassen door hun kracht, elegantie en buitengewone talenten. Dankzij wondermooie natuurbeelden op een gigantisch videoscherm maak je kennis met hun onderwaterwereld en de andere dieren die daar wonen. Maar deze voorstelling maakt je ook bewust van hun bedreigingen, de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen... Luister mee naar de echo van de zee, EchoMaris!

In het zeeleeuwentheater ga je samen met imposante zeeleeuwen mee op wereldreis. Ontdek de leefwereld van Californische zeeleeuwen in deze boeiende, educatieve presentatie vol verrassingen! Ga ook langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in ons groen park en ontdek alles over één van de bekendste inwoners van onze Noordzee.

Boudewijn Seapark biedt niet alleen voorstellingen. Het pretpark heeft ook 20 outdoor attracties zoals de coole familiecoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria of de reuzengrote speeltuinen. Beleef dolle pret in het ondiepe openlucht waterpark Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen, de Splash Emmer en zonovergoten ligweide. Regenachtig weer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 10 overdekte attracties voor urenlang speelplezier!


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo betaal je slechts €17,95 in plaats van €28,50 voor je toegangsticket!

Prijzen per ticketcategorieën:

  • Volwassene (vanaf 12 jaar): €17,95 in plaats van €28,50
  • Kind (vanaf 1m, tot 11 jaar) en senior: €17,95 in plaats van €26,50
  • Kind (85cm tot 1m): €11,50


  1. Klik op onderstaande knop om je aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan.
  2. Op de website van de partner voer je onmiddellijk jouw code in het vakje "Promotie code" aan de rechterkant in.
  3. De korting wordt automatisch toegepast. Je kunt nu het gewenste aantal tickets bestellen.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van Boudewijn Seapark. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. Bistro Den Huzaar in Brugge (1 km)
  2. Bistro By Sven in Zedelgem (8 km)
  3. De Soete’rie in Ichtegem (20km)


Voorwaarden

Ticket geldig op een openingsdag naar keuze tot en met 25/09/2022. Enkel geldig mits goed leesbare barcode. Niet cumuleerbaar, niet verlengbaar, niet terugbetaalbaar.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.