NL FR

15% korting

Wok Dynasty Aartselaar

Aartselaar

Gezond én lekker, modern én sfeervol. Bij Wok Dynasty in Aartselaar kan dit allemaal. Voor een vast bedrag kunnen liefhebbers van de Aziatische keuken er à volonté genieten van een meer dan volledige maaltijd, met soep vooraf, gevolgd door een uitgebreid warm en koud voorgerechtenbuffet, met onder meer dim sum en sushi. Vervolgens verwennen geselecteerde koks je met de beste teppanyakigerechten, en stel je zelf een wokschotel samen die voor je neus in een oogwenk met de gewenste saus bereid wordt. De resterende gaatjes kan je dan nog opvullen met een ruim assortiment nagerechten.

Let op: reserveer altijd vooraf je tafel en vermeld daarbij dat je coöperatieve aandeelhouder bent van CrelanCo. Vergeet ook niet de Algemene voorwaarden te raadplegen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Extra troeven

Terras

Toegankelijk

Betaalmogelijkheden

  • Bancontact
  • Visa
  • MasterCard

Contactgegevens

https://www.wokdynasty.be/aartselaar

Laar 7
2630 Aartselaar
Plan route

+32 3 877 19 88

Openingsuren

Open op dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond, vrijdag, zaterdagmiddag en zondag.

Geldigheid

Deze actie is geldig van 01/01/2023 tot en met 31/12/2023. Niet cumuleerbaar met andere promoties en all-in menu's. Niet geldig op zaterdagavond en op feestdagen. Zie de Algemene voorwaarden voor alle details.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.