NL FR

Euro Space Center

10% korting op je tickets

Het Euro Space Center stelt je voor om een hele dag lang samen met je gezin het dagelijkse leven van de avonturiers van de ruimte te ontdekken. Beschik je over de kwaliteiten van een ruimteheld? Kom en ontdek het in het Euro Space Center! Test je kennis, stimuleer je zintuigen en train als een astronaut die op het punt staat op missie te vertrekken. Je bent klaar om een boeiend en interplanetair avontuur mee te maken: op de maan wandelen of over Mars vliegen, de vrije val of de middelpuntvliedende kracht ervaren, het Marsdorp bezoeken… Zowel klein als groot zijn welkom op de lanceerbasis. Klaar om op te stijgen!


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 10% korting op je tickets!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Klik vervolgens nogmaals op de knop om naar de externe bestelwebsite te gaan.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van het evenement. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.


Voorwaarden

Aanbod geldig tot 31/12/2023. Aanbod voorbehouden voor coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.