NL FR

Lanterna Magica

10% korting op uw tickets

In de herfst een bos betreden is al muziek op zich: het ritme van voetstappen, het geruis van bladeren, de complete metamorfose van de natuur, ... Iets onweerstaanbaars beroert onze zintuigen op de grens van vreugde en melancholie.

Dit jaar laat Lanterna Magica RTL opnieuw het weelderige Kasteel van Ter Hulpen baden in licht en muziek. De unieke herfstsymfonie neemt u mee naar een echt boswonderland, gekleurd met muzieknoten, schaduwspel en licht. U ontdekt de natuur op een ongeëvenaarde wijze en geniet van een muzikale kleurensymfonie.Als coöperatieve aandeelhouder geniet u 10% korting op uw tickets!

Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Kies datum & gewenste tijdslot. Vul in het veld "Schrijf hier uw code" uw promo code in. Preferentiële tarieven zullen worden weergegeven. Selecteer uw tickets en ga verder met de bestelling.


Praktische informatie

Lanterna Magica RTL
Vanaf 20 oktober 2023
Domein van het Kasteel van Ter Hulpen


Wilt u het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder geniet u 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van het evenement. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

 

Voorwaarden

Aanbod geldig van 20/10/2023 tot en met 31/12/2023. Geldig voor alle categorieën van toegangstickets en voor een maximum van 10 tickets per bestelling. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties en is niet geldig met terugwerkende kracht. Als u extra's wilt aanschaffen (shuttle ticket, parkeergelegenheid en lantaarn), moet u eerst toegangstickets aankopen met de promotiecode en vervolgens extra's in een nieuwe bestelling reserveren.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.