NL FR

Lanterna Magica

€1,5 korting op je tickets

HET BETOVERDE KASTEEL 

De magie van het Betoverde Bos is terug! Ontdek een volledig nieuw parcours vol fantastische wezens die tot leven komen rondom een schitterend kasteel… Pas op waar je loopt want er gebeurde iets vreemds!

De krachten van het kwaad hebben het Betoverde Bos overgenomen! Het kasteel en de natuur bereiden zich voor op een bittere strijd om de schoonheid van het bos te verdedigen. Ontdek de fabelachtige geschiedenis van Lanterna Magica, langs een gloednieuw magisch parcours vol spectaculaire lichtkunstwerken. Een moment van betovering, dat u meeneemt op de met duizend lichtjes verlichte paden van het Domein van het Kasteel van Ter Hulpen. Een schitterend schouwspel voor jong en oud!Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je €1,5 korting op je tickets!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Kies je datum & je gewenste tijdslot. Vul in het veld "Hebt u een code?" je promo code in. Preferentiële tarieven zullen worden weergegeven. Selecteer je tickets en ga verder met de bestelling.


Praktische informatie

Lanterna Magica RTL
Van 21 oktober tot 11 december 2022
Domein van het Kasteel van Ter Hulpen

 

Voorwaarden

Aanbod geldig van 12/09/2022 tot en met 11/12/2022. Geldig voor tickets voor volwassenen, kinderen en senior en tot uitputting van de voorraad. Max. 4 tickets per bestelling. Actie niet geldig op 29, 30 en 31/10/2022. Niet cumuleerbaar met andere promoties en/of met terugwerkende kracht.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.