NL FR

Expo Frida Kahlo

Tot 30% korting op je toegangstickets

Viva Frida Kahlo

Dompel je onder in het leven en werk van de bekende Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo. De meest iconische schilderijen komen tot leven tijdens een 360° beleving. Dankzij de panoramische projecties krijg je het gevoel rechtstreeks in het universum van Frida te zijn terechtgekomen. Een voice-over, die de fictieve stem vormt van de kunstenares, neemt je mee op sleeptouw door haar ongelofelijke levensverhaal.

Nooit eerder werden in Europa de werken en het leven van Frida Kahlo gepresenteerd in de vorm van een meeslepende tentoonstelling. De schilderijen van de kunstenaar, met hun toegankelijke symboliek, kleurrijke exotische planten en dieren en krachtige reeks zelfportretten, vormen het middelpunt van deze fascinerende tentoonstelling.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je tot 30 % korting op je toegangstickets!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van je tickets.


Waar en wanneer?

Vanaf 18 maart 2022
VIAGE - Digital Art Theatre
Anspachlaan 30, 1000 Brussel


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van het evenement. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.


Voorwaarden

Aanbieding geldig van 01/03/2022 tot 06/11/2022. Geldig voor volwassenen, kinderen en familiepakketten en zolang de voorraad strekt. Maximaal 10 tickets per bestelling. Niet cumuleerbaar met andere promoties, niet geldig met terugwerkende kracht.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.