NL FR

Discobaar A Moeder • 06/03/2020

Feest mee met Discobar A Moeder in de Lotto Arena

Lotto Arena Antwerpen – vrijdag 6 maart 2020

Na eerder uitverkochte verjaardagsfeesten in de Waagnatie gaan ‘de Ras’ en ‘de Schele’ van Discobaar A Moeder voor een behoorlijk zot en gewaagd plan: op vrijdag 6 maart organiseren ze een gigantisch volksfeest. Die avond draait Discobaar A Moeder all night long in de Lotto Arena in Antwerpen: ze gaan zich volledig smijten met wat Callboys, intermezzo’s en andere rariteiten.

Na 17 jaar platen draaien blijkt de succesformule nog steeds aan te slaan: 2 dj’s die sprankelen van de ‘goesting’ samen met hun publiek uit alle leeftijdscategorieën. Een topcombinatie die nog niet uitverteld is. En daarom mikken ze nóg een stapje hoger: een all night long-sessie in een gigantische zaal. Wat er voor extra’s op het programma staan, houden ze nog even geheim. Maar dat het een groots feest wordt voor iedereen, dat staat nu al vast!

Als Crelan-coöperanten betaalt u slechts € 17 in plaats van € 22.

Klik op de link hieronder om uw tickets tegen dit voordeeltarief te reserveren. Gebruik tijdens uw online-reservering de code CRELAN om uw korting te activeren.
Opgelet: voor deze aanbieding dient u dus geen persoonlijke code in te geven, maar wel het algemene codewoord CRELAN.


Voorwaarden:

Aanbod geldig zolang de voorraad strekt en niet cumuleerbaar met andere voordelen. Enkel voor online reservatie door Crelan-coöperanten via onderstaande link met gebruik van het codewoord CRELAN. Aanbod niet geldig voor eerder aangekochte tickets.
Voor vragen en info kunt u terecht bij groepen@sportpaleisgroup.be , of telefonisch op het nummer 03/400.40.47