NL FR

Whitney Houston

Beleef Whitney Houston in een hologramconcert !

Donderdag 12 maart in BOZAR Brussel en zaterdag 14 maart in Capitole Gent

Digitaal geremasterde arrangementen van haar klassiekers worden gebracht met gebruik van geavanceerde hologramtechnologie in combinatie met de ongeëvenaarde Broadway-theaterkunst, een liveband, achtergrondzangers en dansers. De beroemde choreografe Fatima Robinson (Dreamgirls, The Academy Awards), door Entertainment Weekly geroemd als een van de 100 creatiefste personen in de entertainmentwereld, zal de productie leiden. Robinson is vooral bekend voor haar choreografisch werk bij grootschalige evenementen en het regisseren van veelvuldig bekroonde muziekvideo’s met namen als o.a. Rihanna, Kanye West en Mary J. Blige.

De show brengt de grootste hits van de zangeres, waaronder "I Will Always Love You", "I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)", "The Greatest Love of All" en "Higher Love". De show gaat van start in Mexico en reist vervolgens de wereld rond, met ook haltes in verschillende Europese landen, waaronder België.

Als Crelan-coöperant geniet u € 8 korting op de ticketprijs voor dit fenomenaal spektakel.

12/03/20: Brussel
Cat 1 = € 87 i.p.v. € 95
Cat 2 = € 77 i.p.v. € 85
Cat 3 = € 72 i.p.v. € 80
Cat 4 = € 67 i.p.v. € 75
Cat 5 = € 62 i.p.v. € 70 

14/03/20, Gent
Cat 1 = € 86 i.p.v. € 94
Cat 2 = € 76 i.p.v. € 84
Cat 3 = € 60 i.p.v. € 68
Cat 4 = € 48 i.p.v. € 56 


Klik hier om uw tickets te bestellen voor de voorstelling in Bozar Brussel
Klik hier om uw tickets te bestellen voor de voorstelling in Capitole Gent. 

Vergeet niet de promocode Whitney2020 in te vullen bij de betaling.


Voorwaarden
Geldig tot en met 14.03.2020 of tot wanneer het concert uitverkocht is. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Als u de tickets heeft gekocht zonder korting, maar u er wel recht op had, kunnen wij helaas de korting nadien niet meer verrekenen. Kijk dus zeker na of de korting is toegekend bij het betalen. Geldig voor Bozar Brussel en Capitole Gent op alle categorieën.