NL FR

Music Show Scotland

Een adembenemende productie die u meevoert naar de Schotse tradities

Zaterdag 25 januari in Vorst Nationaal 

Het Schotse “highland dancing” en het Ierse “tapdancing”, bekend van o.a. Riverdance, ontmoeten elkaar in deze adembenemende productie die u gegarandeerd kippenvel bezorgt. Dansgroepen voeren begeleid door livemuziek traditionele en moderne dansen op en door het bijzondere decor waant u zich echt in de Schotse Highlands.

Music Show Scotland wordt gebracht door meer dan 200 pipers, drummers, danseressen, muzikanten en zangeressen in een imposant kasteeldecor. Het levensgrote Highland Valley Castle is speciaal ontwikkeld voor deze show en is met zijn 70 meter breedte en 12 meter hoogte een unieke setting voor deze fenomenale productie.

Music Show Scotland, de grootste indoor pipeshow van de wereld,... ! Een must see.
 
Als Crelan-coöperant geniet u € 8 korting op de ticketprijs. Klik snel op onderstaande knop en bestel uw tickets. Vergeet niet de promocode MSS2020 in te vullen bij de betaling.


Voorwaarden
Geldig tot en met 25.01.2020 of tot wanneer het concert uitverkocht is. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Als u de tickets heeft gekocht zonder korting, maar u er wel recht op had, kunnen wij helaas de korting nadien niet meer verrekenen. Kijk dus zeker na of de korting is toegekend bij het betalen. Enkel geldig voor de show in Vorst Nationaal op alle categorieën.