NL FR

Gospel for Life

Gospel For Life viert The Beatles!

De Gospel For Life-tour 2019: weldra in een zaal dicht bij u !

Reserveer nu uw plaats voor één van de 18 concerten en geniet van een uitzonderlijke show! Ontdek de wereld van Gospel For Life, met elke avond een geweldige show, gevuld met de beste gospelmelodieën en een bewerking van de beroemde Beatles-hits, gezongen door 150 zangers op het podium, samen met soloartieste Annie M. en Didier Likeng!

Geniet van 15 november tot en met 21 december van voorstellingen op verschillende locaties in Wallonië en Brussel. Door uw aanwezigheid steunt u overigens de grote verenigingen in België die vechten tegen armoede, uitsluiting en ziekte. 


Als Crelan-coöperant betaalt u slechts € 27 ( inclusief reservatiekost ) per persoon voor uw ticket. Bovendien ontvangt u een CD gratis.
Klik op onderstaande link voor een overzicht van de datums en locaties. Gebruik code CRELANGFL bij het boeken van uw tickets. Kies voor de tweede formule bij het selecteren van de tickets. 


Voorwaarden

Aanbod geldig tot en met 21/12/2019 of zolang de voorraad strekt. Aanbod niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen, niet retroactief.