NL FR

Salvatore Adamo

15% korting op de ticketprijs voor de show Salvatore Adamo op 12 oktober 2019 in Capitole Gent

Adamo staat bij iedereen van ons synoniem voor "Tombe la neige" en andere "Filles du bord de mer"-songs, veelal romantisch omfloerste meezingers die sinds de jaren 60 voor altijd in het geheugen gegrift staan. Maar er is ook een weinig gekend kantje aan de Italiaans-Belgische vedette. Een Adamo à la Johnny Cash, een versie van zichzelf die hij tijdens deze nieuwe tournee ook voor het Vlaamse publiek zal openbaren.

Als 74-jarige heeft hij immers geen enkele reden meer om een blad voor de mond te nemen en zal hij met sommige liedjes uit zijn nieuwe studioalbum - het 25ste - zijn onvrede over bepaalde (wan)toestanden ten gehore brengen. Maar zelfs met zijn nieuwste songs blijft Adamo de man zoals wij hem al altijd kennen: de zachtaardige, hoffelijke, sympathieke zanger met een ongelooflijke passie voor zijn muziek. Soms verrassend met liedjes als "Nu", heel poëtisch in "Tes chaînes", ontroerend met "Racines" of vermakelijk in "Si vous saviez…"

Salvatore Adamo – Si vous saviez op 12 oktober in Capitole Gent.

Als Crelan-coöperant geniet u een korting van 15% op de ticketprijs voor deze show. Gebruik code CRELAN19


Voorwaarden

Aanbod geldig tot 12 oktober 2019 of zolang de voorraad strekt. Korting niet van toepassing op de reservatiekost. Niet cumuleerbaar met andere voordelen.