NL FR

Claude François Hommage

Claude François - Kursaal Oostende 27/04/2019

41 years Adieu Clo Clo - Alexandrie Alexandra


In 2019 is het exact 41 jaar geleden dat Claude François op dramatische wijze aan z’n einde kwam toen hij een lampje recht zette terwijl hij aan het douchen was. Drie dagen later, op zijn begrafenis, kwam de single “Alexandrie, Alexandra” uit. Claude François maakte zich met deze million-seller ironisch nagenoeg onsterfelijk.

Verwacht een hommage aan één van de meest excentrieke Franse zangers aller tijden met nummers zoals “Le Téléphone Pleure” , “Chanson Populaire”, “Cette année-là” , “Le MaL Aimé”, “Toi et Moi Contre Le Monde Entier” , “Il Fait Beau, Il Fait Bon” , “Je Vais à Rio” en zoveel meer …. Alain Dés schoof zijn succesvolle carrière aan de kant omdat z’n stem en performance aangeboren op Claude François lijken en is de perfecte artiest om een perfecte tribute te brengen met alle hits, outfits, danspasjes en natuurlijk de gekendste danseressen uit de showbizz: “Les Clodettes”!


Wacht niet langer en koop uw tickets voor het te laat is! Als Crelan-coöperant krijgt u namelijk € 5 korting op uw toegangsticket.
Klik hieronder om uw tickets te bestellen. Vergeet niet uw code CRELAN in te vullen bij het afrekenen.