NL FR

Teatower

10% korting op thee en infusies + gratis levering

Teatower is een Belgisch theehuis en heeft als missie de liefhebbers van thee en infusies over de grenzen heen te laten reizen!

Het assortiment bestaat uit meer dan 200 recepten van theeën en infusies, met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen van over de hele wereld.

De natuurlijke theeën zijn afkomstig uit de meest gerenommeerde en emblematische theeproducerende landen. Proef en ontdek de cultuur en de smaken van Japan, Nepal, Kenia, India, China en Sri Lanka.

De geparfumeerde recepten zijn gemaakt op basis van planten, specerijen, bloemen en vruchten die overal ter wereld worden geteeld, geplukt of geoogst. Vanille, kaneel, pistache, kokosnoot of gember worden heerlijk toegevoegd aan witte, groene, blauwe of zwarte thee, maar ook aan kruiden-, specerijen-, rooibos- of vruchteninfusies... 

Bent u klaar om u te laten verleiden door een wereld vol aroma’s en smaken?


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u 10% korting op uw online aankopen + gratis levering!

Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van uw aankopen.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/01/2024 tot en met 31/12/2024. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de voorraad strekt.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.