NL FR

NONA Drinks

10% korting op de hele NONA webshop

NONA creëert premium alcoholvrije spirits om te genieten van alcoholvrije cocktails zonder compromissen. Geproduceerd in België en gedistilleerd uit kwalitatieve, natuurlijke ingrediënten.

NONA June
NONA June is de eerste Belgische premium alcoholvrije gin. Het is een verfrissende en evenwichtige mix van 9 botanische middelen op basis van jeneverbessen en verse citrusvruchten met een kruidige toets van basilicum.

NONA Spritz
NONA Spritz is de eerste alcoholvrije Spritz waarin noten van bloedsinaasappel en sinaasappelschil in balans zijn met een vleugje bittere gentiaanwortel. Ontwikkeld op basis van hoogwaardige, 100% natuurlijke ingrediënten.

NONA Ginger
NONA Ginger is de eerste alcoholvrije spirit op basis van gember. Een evenwichtige mix van 12 gedistilleerde kruiden met verfrissende citrustoetsen en een pittige afdronk. Op basis van o.a. biologische gember, yuzu, verbena & kurkuma. Ontwikkeld uit hoogwaardige, 100% natuurlijke ingrediënten.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u 20% korting bij aankoop op de website van NONA Drinks !

Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van uw aankopen.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/09/2023 tot en met 31/03/2024 . Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de voorraad strekt.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.