NL FR

BRITA

20% korting op het gehele assortiment

Geniet overal van heerlijk water met de BRITA bruiswatermachines, waterfilterkannen, drinkflessen, karaffen en bijpassende flessen, waterfilters en filterpatronen. Een BRITA waterfilteroplossing voorziet u in een mum van tijd van heerlijk zacht drinkwater want BRITA filtert kalk en andere smaak- en geurverstorende stoffen uit kraantjeswater. Ook huishoudapparaten profiteren mee van dat zachte BRITA water: ontkalken is nauwelijks nog nodig. Geniet nu thuis ook van heerlijk fris bruiswater met de BRITA bruiswatermachines.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u 20% korting op het gehele assortiment van BRITA!

Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van uw aankopen.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/09/2023 tot 31/12/2024. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de vooraad strekt. Aanbieding alleen geldig online op brita.be. Aanbieding geldig voor een minimumbedrag van €20. Gratis levering vanaf een minimum bestelbedrag van €39. Alle voorwaarden zijn terug te vinden op brita.be.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.