NL FR

Braun

Tot 30% korting in de webshop

Braun is een Duits bedrijf dat een breed scala aan producten produceert, waaronder apparaten voor persoonlijke verzorging, keukenapparatuur en huishoudelijke producten. Het bedrijf werd in 1921 in Frankfurt opgericht door Max Braun en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldmerk met een aanwezigheid in meer dan 100 landen. Braun staat bekend om zijn innovatieve producten van hoge kwaliteit, zoals elektrische scheerapparaten, haartrimmers en epileerapparaten. Het produceert ook een reeks keukenapparaten, waaronder koffiezetapparaten, blenders en keukenmachines.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u tot 30% korting op uw online aankopen!

Klik op onderstaande knop om u aan te melden. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. De korting wordt automatisch verrekend.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/09/2023 tot en met 31/12/2025. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de vooraad strekt. Enkel geldig in de webshop. Zie website: https://www.braunhousehold.com/nl-be/terms-conditions.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.