NL FR

Sisu Gin

10% korting op de online shop

Sisu gin neemt je mee naar Scandinavië, daar betekent "sisu" een positieve ingesteldheid en doorzettingskracht. Dit zijn 2 specifieke kenmerken van de founder van Sisu Gin.

Sisu Gin is een premium gin die pot still wordt gestookt volgens de London dry methode. Dit alles gebeurt ambachtelijk in een kleine stokerij met liefde voor het vak, en dat proef je. Voor het stoken van Sisu Gin worden unieke botanicals gebruikt, waaronder Grieks bergkruid, bergamot en linde. Sisu Gin heeft een alcohol gehalte van 44% alcohol en is heel lekker puur “on the rocks”, met tonic of met ginger beer.

In 2022 mocht Sisu Gin reeds twee onderscheidingen in ontvangst nemen. Een zilveren medaille op de “Paris wine & spirit trophy” en een gouden medaille op de “Europe wine & spirit trophy”.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 10% korting op de webshop!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van je aankopen.


Voorwaarden

Aanbod geldig tot 31/12/2023. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de vooraad strekt.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.