NL FR

Kalani

15% korting op je Belgische, 100% biologische en fairtrade huishoudlinnen

Kalani, het eerste Belgische merk van 100% biologisch, Fairtrade en vegan huishoudlinnen, transformeert je nachten tot hét moment waarop je echt de batterijen kan opladen!

Kalani is een Belgisch, ethisch en milieuvriendelijk merk dat zijn klanten huishoudlinnen van hoge kwaliteit aanbiedt aan verantwoorde prijzen. Kalani hanteert een heel directe aanpak. Het werkt rechtstreeks samen met de producenten en verkoopt online aan de klanten, dus zonder tussenpersonen. Zo kan Kalani het hele jaar door eerlijke prijzen garanderen, zowel aan de klanten als aan de katoenboeren. Als één van de weinige in Europa communiceert Kalani héél transparant over de milieueffecten van zijn producten. Je kan zelf op hun website met een online calculator berekenen hoeveel energie je bespaart door biologische katoenen lakens te kopen in plaats van conventioneel katoenen bedlinnen. Kalani biedt je de kans om het genot van hoogwaardig comfortabel bedlinnen te ervaren voor een zachte prijs voor jezelf en het milieu.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op je Belgische, 100% biologische en fairtrade huishoudlinnen!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van je aankopen.


Voorwaarden

Aanbod geldig tot 31/03/2024. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de vooraad strekt.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.