NL FR

Bosch

15% korting op het hele gamma

Al generaties lang maken de huishoudtoestellen van Bosch het dagelijks leven makkelijker. Ze nemen je het werk uit handen. Ze zorgen ervoor dat het huishoudelijk werk snel en gemakkelijker wordt. Ze geven je meer tijd en verbeteren de kwaliteit van je leven. Naast kwaliteit draagt Bosch ook duurzaamheid hoog in het vaandel.

Door jouw huishoudtoestel rechtstreeks bij Bosch als fabrikant te kopen, ben je verzekerd van een hoogwaardig kwaliteitsproduct, een professionele klantenservice en uitstekende gratis diensten.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op de actuele online verkoopprijs op het hele gamma!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van je aankopen.


Voorwaarden

Aanbod geldig tot 31/03/2024. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de vooraad strekt. De korting dient d.m.v. een kortingscode geactiveerd te worden in de winkelwagen. De korting is alleen te verzilveren op www.bosch-home.be. Deze actie is niet van toepassing op Tweedekans producten of in de Outlet. Deze actie is niet van toepassing op accessoires, onderhoudsproducten of verlengde waarborgen. Op bestellingen gedaan via www.bosch-home.be zijn de Algemene Voorwaarden van Bosch van kracht. Onder voorbehoud van typefouten. Uitsluitend voor bestellingen in België. Bosch behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie eerder te beëindigen. Bosch is in geval van wijziging of beëindiging van deze actie niet gehouden tot enige schadevergoeding of vervangende actie, in welke vorm dan ook. Bosch is te allen tijde gerechtigd deelname van deelnemers aan de actie te beëindigen, zonder dat zij deze beslissing hoeft te motiveren en zonder dat daarbij een recht of aanspraak ontstaat voor de betreffende deelnemer op schadevergoeding, een vervangend product of actie, in welke vorm dan ook.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.