NL FR

Rayon

10% korting bij aankoop vanaf €75

Rayon maakt je leven makkelijker en smakelijker. Deze 100% Belgische online supermarkt is er speciaal voor mensen die graag goed eten en bewust kiezen voor méér gemak en nog méér service.

Bij Rayon vind je een breed aanbod aan uitstekende voedingsproducten. Rayon geeft voorrang aan producten van dichtbij en inspireert jou graag met kleinere merken die minstens dezelfde kwaliteit bieden als de meer bekende merken. Het aanbod aan voedingsproducten wordt aangevuld met alles wat je thuis verder nodig hebt.

In de webshop vind je ook heel wat originele recepten, samengesteld door eigen chefs. De ingrediënten van de recepten klik je eenvoudig in één keer in je mandje. Ook dat bespaart jou weer heel wat tijd.

Bestel je vandaag vóór 18 uur? Dan worden jouw boodschappen morgen bezorgd - of op een ander tijdstip dat jou het beste past. Daarvoor zijn er de eigen bezorgers. Zo komen je boodschappen met zorg tot aan je deur.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 10% korting bij aankoop vanaf €75 (excl. bezorgkosten)!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Klik vervolgens nogmaals op de knop om naar de externe bestelwebsite te gaan.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/01/2023 tot en met 30/04/2023. Aanbod voorbehouden voor coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.