NL FR

Bilzen Mysteries

Tot €5 korting op jouw spel bij een online reservatie

Het Verhaal

Een mysterieus kasteel. 800 jaar geschiedenis en geheimen. De avond valt, Alden Biesen komt tot leven. Zet jouw tablet aan en stap mee in het verhaal! Ontmoet de ridders op hun kruistocht, aanhoor de donderpreek van Paus Honorius III en laat je betoveren door dansende nimfen. Maar opgepast voor de draak! Alden Biesen brandt en herrijst als een feniks uit zijn as. Klaar voor een betoverende tijdreis? De Heer van Biesen, vertolkt door Jan Decleir, verwacht je...

Het Complot

De nieuwe speurtocht "Het Complot" van Bilzen Mysteries is een interactief misdaadspel voor jong en oud. Gewapend met een tablet en een flinke portie speurderstalent ontrafel je stukje bij beetje de oplossing van het mysterie. Word je de rechterhand van Commissaris Angel, vertolkt door Joke Devynck?


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je €5 korting op de kassaprijs Bilzen Mysteries "Het Verhaal" en €1,50 korting op de kassaprijs Bilzen Mysteries "Het Complot" bij een online reservatie!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van jouw reservering.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van het evenement. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. Smaaksalon in Hasselt (20 km)
  2. Wok Dynasty in Hasselt (20 km)
  3. ‘t Borrelhuis in Hasselt (20 km)


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/01/2022 tot en met 31/12/2022. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Geldig voor maximaal 5 personen. Enkel voor online reservaties.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.