NL FR

Good Beer Spa

15% korting op een jacuzzi sessie met bier

Bij de Good Beer Spa beleef u bier en wellness op een nieuwe manier. In een privéruimte geniet u van grote jacuzzi’s gevuld met water, hop, biergist en mout. Deze ingrediënten hebben een positief effect op zowel de huid als het haar. Tijdens uw sessie van een uur kunt u naar hartenlust genieten van het bier Baptist.

Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan geniet u 15% korting op uw online reservatie! Daarnaast krijgt u per reservatie een 4-pack Baptist bier en een houten handgemaakte flessenopener van GoodBeer.


Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Op de website kiest u de dag, het uur en met hoeveel personen u wenst te reserveren. U voert bij de betaling de kortingscode in om 15% korting te krijgen op uw totaal. Graag bij aanvang van de sessie melden dat u met Crelan geboekt hebt, dan kan GoodBeer het geschenkpakket voor u klaarzetten.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 29/09/2021 tot en met 30/04/2022. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. De kortingscode is enkel geldig voor reservaties, niet voor cadeaubonnen.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.