NL FR

Good Beer Spa

15% korting op een jacuzzi sessie met bier

Bij de Good Beer Spa beleef je bier en wellness op een nieuwe manier. 

In een privéruimte geniet je van grote jacuzzi’s gevuld met water, hop, biergist en mout. Deze ingrediënten hebben een positief effect op zowel de huid als het haar. 

Tijdens jouw sessie van een uur kan je naar hartenlust genieten van het bier Baptist.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op jouw online reservatie! Daarnaast krijg je per reservatie een 4-pack Baptist bier en een houten handgemaakte flessenopener van Good Beer.

Klik op onderstaande knop om je aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Op de website kies je de dag, het uur en met hoeveel personen je wenst te reserveren. Je voert bij de betaling de kortingscode in om 15% korting te krijgen op het totaal. Graag bij aanvang van de sessie melden dat je via Crelan geboekt hebt, dan kan Good Beer het geschenkpakket voor jou klaarzetten.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van het evenement. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. Ozawa Restaurant in Brussel (2 km)
  2. Brasserie de Lalaing in Brussel (2 km)
  3. Tero Brussel in Sint-Gillis (3,7 km)


Voorwaarden

Aanbod geldig van 29/09/2021 tot en met 31/12/2022. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. De kortingscode is enkel geldig voor reservaties, niet voor cadeaubonnen.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.