NL FR

Hello Archie

15% korting op uw bestelling in de webstore

Discover Hello Archie, een Belgische webstore waar unieke Belgische en internationale brands een prachtige collectie vormen. 

Het allermooiste handgemaakte houten speelgoed, natuurlijke verzorgingsproducten (die goed zijn voor de huid én voor onze planeet), kinderboeken vol prachtige illustraties, de leukste outfits voor newborns tot kinderen van 6 jaar - bij Hello Archie komt u terecht in een unieke omgeving met een selectie van de mooiste duurzame items. 

Geeft u graag een Hello Archie pakje als geschenk? Duid dit aan bij de check-out en ontvang uw order in de mooiste gift wrapping.


Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan geniet u 15% korting op uw bestelling in de Hello Archie webstore!

Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van uw aankopen.


Voorwaarden

Aanbieding geldig van 01/01/2024 tot en met 31/12/2024. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. De kortingscode is éénmalig te gebruiken per coöperatieve aandeelhouder en niet cumuleerbaar met andere kortingen. Zolang de voorraad strekt.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.