NL FR

Wijnbeurs

€20 korting bij besteding vanaf € 80

Bij de Wijnbeurs geloven wij dat topwijn niet duur hoeft te zijn. Alle wijnen die wij aanbieden zijn blind geproefd door ons deskundige proefpanel. Daarom verzekeren we u dat er altijd een bijzondere wijn van goede kwaliteit in uw glas zit.

Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan geniet u €20 korting bij een aankoop vanaf €80 bij De Wijnbeurs!


Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van uw aankopen.


Voorwaarden

Exclusief aanbod voorbehouden aan Crelan-coöperanten. Maximum 1 code per klant. Code geldig bij een minimale besteding van €80. Gratis verzending. Prijzen BTW inbegrepen. Niet geldig op cadeaubonnen of cumuleerbaar met andere acties. Levering alleen in België. U ontvangt uw factuur via e-mail indien uw e-mailadres ingevuld is. Aanbod geldig tot 31/1/2022. De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief, binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. De Wijnbeurs, Bosstraat 71 bus 3C, 3560 Lummen zal uw gegevens verwerken voor beheer en marketingdoeleinden. U heeft uiteraard recht van inzage en verbetering van deze gegevens. Wenst u zich hiertegen te verzetten dan kan dit kosteloos. Gelieve De Wijnbeurs in dat geval te contacteren op het hierboven vermelde adres.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.