NL FR

Jules Destrooper

15% korting op uw favoriete koekjes

Een verhaal van smaak.

Het is 1886. Jules Destrooper werkt in stilte en vol passie aan de recepturen van zijn ondertussen wereldvermaarde lekkernijen. Hij ver­fijnt ze met de beste ingrediënten en creëert zo een ware rijkdom aan boterkoekjesspecialiteiten die iedereen, tot op vandaag, de kans biedt om te genieten van deze (h)eerlijke en authentieke smaken.

De originele Jules Destrooper recepten blijven tot op vandaag een goed bewaard geheim, al geven we u graag mee dat voor al de koekjes alleen gebruik wordt gemaakt van de puurste ingrediënten. Concreet betekent dit dat de koekjes geen bewaarmiddelen, kleur- en kunstmatige smaakstoffen bevatten. Ouderwets denkt u? Jules Destrooper ziet dit als een compliment!

Geniet nu thuis van de overheerlijke koekjes!


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u 15% korting op uw favoriete koekjes!

Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van uw aankopen.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/09/2023 tot en met 31/12/2023. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de vooraad strekt. Aanbieding enkel online geldig. Aanbieding niet inwisselbaar tegen contant geld. Aanbieding kan niet teruggenomen of omgeruild worden. Promocode 1 x geldig per lid. Gratis verzending vanaf € 40 excl. BTW voor de Benelux en Frankrijk. Alle voorwaarden zijn terug te vinden op de website.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.