NL FR

mymuesli

Gratis Mepal Muesli 2go beker

Het doel van Mymuesli: Making Good Conscience Food Lovable. Mymuesli maakt de beste muesli ter wereld, maar in alle opzichten duurzaam. Bewuste voeding voor iedereen - en voor een goed leven. 

Voor u: een gratis* Mepal Muesli 2go beker (waarde €15,90) bij uw bestelling vanaf €10! Alles in 1 voor echte mueslifans - uw favoriete muesli altijd & overal bij! Dankzij de twee aparte bakjes kan u melk, yoghurt of fruit apart meenemen en blijft uw muesli knapperig. Met een extra groot deksel heeft u genoeg ruimte voor uw creativiteit (of ongeveer 100gr. muesli). Welke kleur verkiest u?


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo krijgt u een gratis Mepal Muesli 2go beker (ter waarde van €15,90) bij een bestelling vanaf €10!  

Klik op onderstaande knop om u aan te melden. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Klik dan op "Kleur kiezen", uw gratis schaaltje wordt automatisch aan uw mandje toegevoegd!


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/09/2023 tot en met 31/03/2024 . Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de voorraad strekt.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.