NL FR

Foodbag

€60 korting op uw eerste 3 bestellingen als kersverse klant

Foodbag wil inspireren in de keuken!

De Foodbag-chefs stellen elke week 35 gezonde en gevarieerde gerechten voor, waar u er drie, vier, vijf of zes uitpikt en zo uw eigen, persoonlijke maaltijdbox samenstelt. U kiest voor (een mix van) vegetarische, originele, kindvriendelijk, snelle, Sanaproof of kant-en-klare gerechten. Dankzij de praktische en eenvoudige receptenkaarten tovert u in no-time een heerlijke maaltijd op tafel.

Optioneel vult u uw Foodbag aan met extra’s zoals een aperobox, fruitmand, soep of granola. Een abonnement is niet verplicht en u kan per gerecht kiezen voor hoeveel personen u het wilt bestellen. Foodbag wordt gekoeld aan uw voordeur geleverd op één van de vier keuzedagen, door een eigen goedlachse bezorger. Om de maaltijdboxen aan uw voordeur te krijgen, schakelen ze voornamelijk vijftigplussers en gepensioneerden in. Hun distributiedienst bestaat uit 100 eigen chauffeurs en 150 inpakkers.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u €60 korting verdeeld op uw eerste 3 bestellingen als kersverse klant!

Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Kies uw gerechten en extra’s (telkens voor donderdag 9:00, dan sluitet Foodbag stipt hun bestellingen af voor de week erna). Geef op het einde van je bestelling je kortingscode in in het veld ‘kortingscode’.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/01/2024 tot en met 31/12/2024. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de voorraad strekt. Aanbod geldig voor nieuwe klanten. Geen verdere aankoopverplichting of abonnement. Niet geldig op het feestmenu van Foodbag.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.