NL FR

CÎME

20% korting in de webshop

Op zoek naar gezichts- en lichaamsverzorging die geschikt is voor elke huid?

Ontdek het Belgische huidverzorgingsmerk CÎME, vrij van synthetische parfums en parabenen. Dat maakt van CÎME hét beautymerk voor mensen met een gevoelige huid. Het is bovendien cruelty-free!

CÎME is een Belgisch merk van biologische en fairtrade huidverzorgingsproducten op basis van superfoods uit de Himalaya. De boodschap van oprichters Anke en Isabel: “We zijn ervan overtuigd dat geen enkele synthetische formule op kan tegen de kracht van de natuur. Onze producten geven u de kans om een bewuste keuze te maken over de manier waarop u zorgt voor uzelf, uw gezondheid en onze planeet.”

Leuk om te weten: CÎME werkt voor haar actieve bestanddelen samen met boeren in de Nepalese Himalaya. Voor elk verkocht product schenkt CÎME bovendien een deel van de opbrengst aan het Little Doctors schoolproject in diezelfde regio.

Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan krijgt u 20% korting op uw online bestelling!


Klik op onderstaande link om aan te melden en naar de online shop te gaan. Gebruik de kortingscode bij het betalen van uw aankopen.


Voorwaarden

Aanbieding geldig tot en met 31/12/2021. De kortingscode is éénmalig te gebruiken per coöperatieve aandeelhouder en niet cumuleerbaar met andere kortingen. Enkel geldig via de CÎME-webshop: www.cime-skincare.com

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.