NL FR

Center Parcs

Tot 40% korting op uw verblijf

Voordelig naar Center Parcs!


Bij Center Parcs verblijft u temidden de natuur, de perfecte plek om te genieten van de leukste momenten samen met uw gezin. Duik met z’n allen de Aqua Mundo in. Laat u in volle vaart meevoeren in de wildwaterbaan, trotseer de golven van het golfslagbad en krijg kriebels in de buik op de glijbanen. Waterpret gegarandeerd! Aan activiteiten geen gebrek! Ravotten in het indoor speelparadijs BALUBA, tropische piratenavonturen beleven in de Discovery Bay, een eigen jeep besturen tijdens de Kids Safari of de uitdaging aangaan op het touwenparcours High Adventure Experience, … voor elk wat wils!


Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan krijgt u tot 40% korting op uw verblijf bij Center Parcs!


Klik op onderstaande link om aan te melden en naar de website van Center Parcs te gaan. Gebruik de kortingscode wanneer u het verblijf boekt – zo eenvoudig is het!

U kan ook telefonisch boeken op het nummer 070 220 330 ( €0,30 /min.). Vergeet niet uw Crelan kortingscode te vermelden.


Voorwaarden

Geldig voor een verblijf in alle parken in België, Nederland, Frankrijk of Duitsland (m.u.v. Park De Haan, Villages Nature® Paris en Park Allgäu) en voor een selectie van aankomsten t/m 17 januari 2022. Tip: In de Belgische parken kan u uw verblijf met ecocheques betalen! Uiterste boekingsdatum: 31 december 2021 en minstens 30 dagen voor aankomst. Aanbod geldig op een selectie van cottages en op basis van beschikbaarheid. Alle info en voorwaarden op www.centerparcs.be/voordeel-crelan

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.