NL FR

Boldking

40% korting op scheerset "The Kit"

Boldking is een Europees scheermesmerk dat scheren weer prettig en betaalbaar maakt.

 

Het Boldking mesje is uniek en volgt de vorm van het gezicht. Daarnaast is de verpakking van karton en worden de mesjes gerecycled. Met de BoldkingRepeat service bezorgen we 4 nieuwe scheermesjes bij u thuis wanneer u dat wil. Soepel scheren en nooit meer denken aan scheermesjes kopen of naar de winkel gaan? 

Start nu uw Boldking scheerervaring met een Boldking scheerset.

  • Unieke mesjes: gebruiksvriendelijk, comfortabel en snel schoon te spoelen
  • Topkwaliteit voor een eerlijke prijs
  • Milieuvriendelijk


Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan geniet u  40% korting op de "The Kit" set (4 unieke messen en een houder met zuignap) en betaalt u slechts €9,60 in plaats van €16!


Om van dit aanbod gebruik te maken, klikt u op onderstaande link om aan te melden en naar de online shop te gaan. Gebruik de kortingscode bij het betalen van uw aankopen.


Voorwaarden

Deze waardebon is €6,40 waard en kan éénmalig worden ingewisseld voor "The Kit" van Boldking. De "Kit" bestaat uit 4 scheermesjes en een houder met een zuignap om de houder op te hangen. De voucher is alleen geldig voor nieuwe Boldking-klanten. De voucher is vier maanden na aankoop geldig. Er is geen recht van teruggave voor deze bon. U kunt maximaal 1 bon per bestelling gebruiken. Deze voucher kan alleen worden gebruikt voor "The Kit" van Boldking op www.boldking.com en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties. U moet de waarde van de voucher in één keer gebruiken. Het aanbod is geldig tot 30/04/2021 en heeft geen terugwerkende kracht.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.