NL FR

Lensonline

Bestel je favoriete contactlenzen bij LensOnline en ontvang maar liefst €5 korting!

Iedereen is uniek, iedereen heeft een unieke levensstijl.
LensOnline is de grootste aanbieder van contactlenzen online. Toch vindt Lensonline het belangrijk om in te spelen op de behoeften van elk individu. Jong of oud, man of vrouw, actief of passief.

Daarom selecteerde LensOnline zorgvuldig lenzen die niet alleen visuele beperkingen corrigeren, maar ook aansluiten bij elke levensstijl. Lenzen die u het comfort en de vrijheid geven die u verlangt. Zacht. Flexibel. Zuurstofdoorlatend. Vochtvasthoudend. 

Kortom: contactlenzen die ervoor zorgen dat u kan blijven doen wat u leuk vindt.

Uniek concept

Bestelt u het liefst uw lenzen snel en eenvoudig online? Of gaat u toch liever langs bij uw vertrouwde opticien voor advies op maat? Dankzij LensOnline hoeft u niet meer te kiezen. Gedaan met die dilemma’s. Bestel uw lenzen met een klik op de knop en laat ze GRATIS leveren bij een van de opticiens. Het gemak van online bestellen en lokaal ondernemerschap verenigd.

Een win-win situatie want u wint er tijd én advies mee.


Als coöperatieve aandeelhouder geniet u het hele jaar door €5 korting op elke bestelling. Surf snel naar www.lensonline.be en vul de promocode in in uw winkelwagen. 


Voorwaarden
Aanbieding geldig tot en met 31/12/2021 en voor een minimale bestelwaarde van €50. Niet cumuleerbaar met andere promoties.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.