NL FR

Wonderbox

15% korting op de cadeauboxen

Met een gamma van meer dan 80 geschenkdozen en het grootst aantal activiteiten geeft Wonderbox een verrassende twist aan het alledaagse. Wonderbox stelt voor om een magisch moment te beleven, een unieke ervaring te delen en een onvergetelijk cadeau te geven. Een origineel verblijf in een tipi of een romantisch verblijf in een kasteel, een weekendje wellness of gastronomie, een gezichtsverzorging of een lichaamsmassage, een wijndegustatie of een uitgebreid diner, een avonturenparcours of een rit op circuit: met 100.000 activiteiten in België en Europa heeft de persoon die de geschenkdoos ontvangt een brede keuze binnen zijn thema. De persoon kiest zijn activiteit en datum en geniet vervolgens van een uitzonderlijke ervaring.

Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan, ontvangt u  15% korting op de cadeauboxen van Wonderbox! Ga naar www.wonderbox.be en voer de kortingscode in bij de kassa.


Voorwaarden

Code enkel en alleen geldig op www.wonderbox.be t.e.m. 31.12.2020. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. V.U. : Wonderbox SA, Brand Whitlocklaan 87, 1200 Brussel


Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.