NL FR

Wonderbox

15% korting op de cadeauboxen

Met een gamma van meer dan 80 geschenkdozen en het grootste aantal activiteiten geeft Wonderbox een verrassende twist aan het alledaagse. Met Wonderbox beleef je een magisch moment, deel je een unieke ervaring en geef je een onvergetelijk cadeau. Een origineel verblijf in een tipi of een romantisch verblijf in een kasteel, een weekendje wellness of gastronomie, een gezichtsverzorging of een lichaamsmassage, een wijndegustatie of een uitgebreid diner, een avonturenparcours of een rit op circuit: met 100.000 activiteiten in België en Europa heeft de persoon die de geschenkdoos ontvangt een brede keuze binnen zijn thema. De persoon kiest zijn activiteit en datum en geniet vervolgens van een uitzonderlijke ervaring.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op alle cadeauboxen van Wonderbox!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van je aankopen.


Voorwaarden

Code enkel en alleen geldig op www.wonderbox.be t.e.m. 31/12/2022. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Niet geldig op het attractiepark-aanbod en de kluskaart.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.