NL FR

Lunch Garden

€5 korting bij een min. aankoop van €35

Bij Lunch Garden gaat u op restaurant op uw manier. Want Lunch Garden gelooft niet in lang wachten, wel in zelf kiezen waar u zin in hebt aan het rijkelijk buffet. Een snelle hap of een uitgebreid diner of een vieruurtje, met het hele gezin of gezellig met z’n twee, bij Lunch Garden kan het allemaal. Elke dag bieden de chefs heel wat heerlijke gerechten aan, allemaal in huis gemaakt, met verse producten en –als het kan- van eigen bodem. Iedereen is welkom in één van de 75 restaurants in België – zélfs op zondag. De maaltijden kunnen ook afgehaald worden, zodat u ook thuis van uw favoriete kost kan genieten.


Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan ontvangt u €5 korting bij een minimum aankoop van €35! Druk uw coupon af of sla hem op en laat de barcode scannen op het beeldscherm van uw telefoon.


Voorwaarden

Geldig t.e.m. 31/12/2020 in alle Lunch Garden restaurants met uitzondering van de snelwegrestaurants. 1 bon per ticket. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Niet terugbetaalbaar in speciën. V.U.: S. Vanderveken, Olympiadenlaan 2, 1140 Evere. 

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.