NL FR

HelloFresh

Bestel uw eerste HelloFresh box met 60% korting.

Kook de lekkerste recepten die bij iedereen in de smaak vallen. HelloFresh biedt u keuze uit 16 recepten. Selecteer uw favorieten en krijg een box vol verse ingrediënten thuisbezorgd. Zo zet u eenvoudig een goede maaltijd op tafel, waar iedereen van geniet.

Met de code HELLOCRELAN krijgt u nu 60% korting op uw eerste box. De korting is geldig op alle combinaties - u kiest zelf het aantal maaltijden en voor hoeveel personen u kookt!


Voorwaarden

Bij bestelling van een flexibel lidmaatschap op een maaltijdbox van HelloFresh ontvangt u 60% korting op uw eerste box. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. U kunt na de eerste box uw flexibel lidmaatschap pauzeren of stopzetten. De kortingscode kan eenmalig worden gebruikt, is niet te combineren met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar voor contanten. De bezorging stopzetten, pauzeren en maaltijden kiezen kunt u wekelijks doen tot 4 dagen voor de bezorging van de box, via uw HelloFresh-account of de HelloFresh-klantendienst. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden op www.HelloFresh.be/algemene-voorwaarden.