NL FR

Gamma

Geniet 15% korting op het volledige gamma!

Gamma is er voor de klusser! Van de tuin en het terras naar de woonkamer, slaapkamer, zolder, keuken of badkamer, Gamma heeft een enorm assortiment doe-het-zelf materialen in huis om van uw klus een geslaagd project te maken. Bovendien biedt Gamma klusadvies en tips zodat u iedere klus met een trots gevoel kunt afronden.

Als Crelan-coöperant geniet u nu 15% korting op het volledige gamma. Print uw kortingsbon uit en geef deze af aan de kassa. Ook online wordt u deze 15% korting toegekend. Gebruik code 1918CRELAN15.


Voorwaarden

De korting is geldig mits afgifte van de bon aan de kassa bij GAMMA in België of in de webshop met code 1918CRELAN15. Aanbod geldig tot en met 30.09.2019. De korting is niet geldig op gemeentelijke huisvuilzakken, diensten, verhuur, de GAMMA cadeaukaart en reeds gekochte artikelen. Niet omruilbaar in geld.  Niet geldig met terugwerkende kracht. Max. 1 bon per klant en per kassaticket. Niet cumuleerbaar met deze of andere kortingsacties, noch met acties met gratis artikelen.  De voordeligste korting wordt steeds toegekend.