NL FR

Wijnbeurs

Geniet van deze schitterende Spaanse rode wijn!

Liefhebbers van Spaanse topwijn opgelet. U mag nu profiteren van een monumentaal mooie Ribera del Duero uit een geweldig jaar! De kwaliteit van deze wijn is, in één woord, subliem! Deze wijn werd vergeleken met een aantal andere Ribera's en behaalde een score van maar liefst 18.5/20! Deze 2016 Pico Cuadro Original rangschikt zich met andere woorden tussen topjaren als 2010 en 2012!

De regio Pico Cuadro behoort tot 'The Golden Mile' van Spanje, een peperduur stukje land waar de meest prestigieuze wijngaarden van Spanje liggen. 

Als Crelan coöperant kan u deze wijn toevoegen aan uw collectie aan een wel heel scherpe prijs. Voor een doos met 6 flessen 2016 Pico Cuadro Original betaalt u slechts € 53,94 in plaats van € 119,94

Bestellen doet u via onderstaande link.


Voorwaarden

Exclusief aanbod voorbehouden aan Crelan-coöperanten. Transportkosten: € 5,95 (gratis vanaf 2 dozen). Dozen van 6 flessen (75 cl.). Prijzen BTW inbegrepen. Levering alleen in België en binnen de 7 dagen na ontvangst van uw bestelling. U ontvangt uw factuur via e-mail indien uw e-mailadres ingevuld is. Aanbod geldig tot 30.09.2019 of zolang de voorraad strekt. De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonderopgave van motief, binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. De Wijnbeurs, Bosstraat 71 bus 3C, 3560 Lummen zal uw gegevens verwerken voor beheer en marketingdoeleinden. U heeft uiteraard recht van inzage en verbetering van deze gegevens. Wenst u zich hiertegen te verzetten dan kan dit kosteloos. Gelieve De Wijnbeurs in dat geval te contacteren op het hierboven vermelde adres.