NL FR

Pierre & Vacances

Boek een vakantie in Frankrijk of Spanje met Pierre & Vacances en geniet tot 5% extra korting bovenop de bestaande acties en kortingen!

Boek uw zomervakantie in Frankrijk of Spanje met Pierre & Vacances. Ontvang tot 5% extra korting bovenop de reeds bestaande kortingen en acties van Pierre & Vacances. Aan de Côte d’Azur, in de Provence of aan de Spaanse kust geniet u ongetwijfeld van een heerlijke zomerzon! Maar ook voor een korte vakantie dichterbij huis kan u bij Pierre & Vacances terecht. Picardië, Normandië, Bretagne en de Elzas: één voor één topbestemmingen met perfect gelegen residenties en leuke vakantieparken! 

Ontvang als Crelan-coöperant tot 5% extra korting bovenop de reeds bestaande kortingen en acties van Pierre & Vacances. 

Meer info en boekingen via www.pierreetvacances.be/voordeel-crelan of op het nummer 070 246 100 (€ 0,16/min.). Vermeld de code CRELAE19PV.


Voorwaarden

De extra korting is geldig voor een selectie van accommodaties in Frankrijk en Spanje voor diverse aankomstdatums tot en met 2 november 2019. De korting is te combineren met andere aanbiedingen of acties op pierreetvacances.be. Niet geldig in combinatie met andere waardebonnen, acties met derden of voor bestaande boekingen. Wijzigingen onder voorbehoud. Uiterste boekingsdatum: 30 september 2019.