NL FR

Meer dan 25% korting op premium artisanale paaseitjes

Chocolaterie Hermes

Slechts € 23,32 i.p.v. € 32 voor 500 g artisanale paaseitjes

Pasen komt er aan en dat betekent dat we weer zullen kunnen smullen van heerlijke chocolade paaseitjes. Dankzij Crelan kan u nu al uw voorraad paaseitjes inslaan met een feestelijke paaskoker van Chocolaterie Hermes gevuld met artisanale paaseitjes. Deze ambachtelijke chocolatier gebruikt hiervoor enkel de beste natuurlijke grondstoffen om de geënrobeerde en gevulde chocolades te vervaardigen. Alle vullingen (caramel, praliné, ganache, crême, …) worden vers gemaakt in eigen huis. Alleen zo kunnen ze de beste chocolade paaseitjes aanbieden!

Smelt voor de paaseitjes van Chocolaterie Hermes en bestel nu uw paaskoker gevuld met 500 gr heerlijke artisanale paaseitjes. U betaalt slechts  23,32  in plaats van 32* (levering inbegrepen).
Klik hieronder op "Plaats hier uw bestelling" en geef uw bestelling door via het nieuwe e-mailbericht dat automatisch zal opengaan. Indien dit niet het geval is, open dan zelf een nieuw e-mailbericht en stuur uw bestelling naar : info@chocolaterie-hermes.be. Vermeld in deze mail uw persoonlijke code.


*Aanbieding geldig van 13/02/2020 tot en met 30/04/2020. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Prijs inclusief levering aan huis.
Levering binnen de 3 tot 5 werkdagen na betaling.