NL FR

LEGO® Discovery Centre Brussels

15% korting op het standaard ticket

Stap in het ultieme LEGO® avontuur!

Met meer dan 3.000 m² speelplezier verspreid over 12 activiteitenzones is het LEGO® Discovery Centre Brussels een fantastische plek voor kinderen tussen 2 en 10 jaar oud en hun familie. Kom spelen met meer dan 2 miljoen LEGO stenen, volg een van onze creatieve workshops onder leiding van onze Master Model Builders, maak een treinreis door een gigantische LEGO wereld, bekijk exclusieve LEGO films in de 4D bioscoop, ga op ruimte missie met uw eigen ruimteschip en nog veel meer! Een plek waar de verbeelding geen grenzen kent. 


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u 15% korting op het standaard ticket! U betaalt slechts €22,06 in plaats van €25,95.

Klik op onderstaande knop om u aan te melden. Klik vervolgens nogmaals op de knop om naar de externe bestelwebsite te gaan.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/01/2024 tot en met 14/07/2024. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de voorraad strekt. Geldig voor 15% korting op de lead price van €25,95. Voor dit ticket moet u een tijdslot en datum selecteren. Beschikbaarheid kan variëren afhankelijk van het gekozen tijdslot en de bezoekdatum. Enkel geldig op het geselecteerde tijdslot en datum. Volwassenen moeten worden vergezeld door minimaal 1 kind en alle kinderen dienen te worden vergezeld door één volwassene (18+). Meerdere volwassenen zijn welkom met 1 kind. Kinderen moeten sokken dragen om toegang te krijgen tot het speelplein en de klimmuur.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.