NL FR

Robotland

20% korting op uw toegangstickets voor dit technologie- en funpark

Welkom in Robotland!

Robotland is een technologie- en funpark gelegen te Essen in België. Hier kan u op een educatieve maar speelse wijze kennismaken met de meest innovatieve transport- en robottechnieken van dit moment. Kruip in de cockpit van een vliegtuig, fiets in VR in allerlei virtuele werelden, vlieg met een drone of maak acrobatische toeren met de robotcoaster of kruip achter het stuur van één van de kranen. Eén ding is zeker, in Robotland bent u aan zet!  Interactiviteit en fun staan hier centraal. 


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u 20% korting op uw toegangstickets bij aankoop via de Robotland webshop!

Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van uw aankopen.


Voor meer informatie over Robotland en openingstijden ga naar www.robotland.tv.

Robotland
Hemelrijk 36, 2910 Essen
+32 3 233 13 30
info@robotland.tv


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/01/2024 tot en met 31/12/2024. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de voorraad strekt.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.