NL FR

Cruise Duitse kerstmarkten op 18/12/2023

4% exclusieve korting + flesje bubbels

Ervaar op 18/12/2023 de magie van de mooiste kerstmarkten van Duitsland op een 4-daagse deluxe all-inclusive cruise. Fonkelende lichtjes, heerlijke lekkernijen en feestelijke cadeaus wachten op u. Boek nu en maak deze feestdagen onvergetelijk!

Reisprogramma 18/12/2023

Dag 1: België - Bonn: We rijden langs Duitse autosnelwegen naar Bonn, de stad van Ludwig van Beethoven, waar we in de loop van de voormiddag aankomen. We maken kort kennis met de stad en dompelen ons vervolgens onder in de kerstsfeer. De kerstmarkt met feestelijk versierde kraampjes verspreidt zich over 4 pleinen. Daarnaast is Bonn ook gekend als winkelstad. Na een gezellige namiddag schepen we in aan boord van het schip MS Dutch Grace****. Bij een welkomstdrankje wordt de bemanning aan ons voorgesteld en krijgen we wat scheepsinformatie.

Dag 2: Düsseldorf: In de ochtend vaart het schip af naar Düsseldorf, waar we kort na de middag aankomen. Onze gids neemt ons mee naar het centrum van de stad met maar liefst 7 kerstmarkten met elk een eigen thema. In de kerstperiode is de stad een aaneenschakeling van fonkelende lichtjes, metershoge kerstbomen en kleurrijke kerstdecoraties. Daarnaast zijn alle winkelstraten, etalages, gebouwen én pleinen omgetoverd in kerstsfeer. We weten niet waar eerst kijken!

Dag 3: Düsseldorf - Duisburg: Deze ochtend kunnen we verder genieten van de pracht en praal in Düsseldorf of misschien toch nog even de sfeer opsnuiven op de kerstmarkt. Na de lunch varen we af naar Duisburg, waar we in de loop van de namiddag aankomen. Wie van kerstbomen houdt, moet zeker in Duisburg zijn, waar we verwelkomd worden met 750 kerstbomen. Heerlijk geurende lekkernijen en traditionele, ambachtelijke producten in bijna honderd prachtig gedecoreerde houten stalletjes maken het plaatje compleet.

Dag 4: Duisburg - België: In de voormiddag ontschepen we en genieten we nog wat van de kerstsfeer in Duisburg vooraleer terug huiswaarts te keren.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u 4% exclusieve korting en krijgt u een flesje bubbels in uw kajuit bij aankomst! Boek je reis vanaf €565 per persoon.

Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van uw aankopen.


Praktische informatie

Vertrekdatum: 18 december 2023

Lengte: 4 dagen, 3 nachten

Opstapplaatsen: over gans Vlaanderen en in Brussel

Inbegrepen: Transfers België - Bonn/Duisburg en terug met een luxe Princess Class Autocar****, volpension vanaf het avondmaal op de de 1ste dag t.e.m. het ontbijt op de 4e dag, Nederlandstalige/Franstalige begeleiding.

Niet inbegrepen: Fooien aan boord


MS Dutch Grace****

Ligging: elegant 4-dek schip met zonnedek en whirlpool, panoramarestaurant, panoramabar, wifi, souvenirshop

Kajuiten: ruime buitenkajuiten (± 15 m²) met douche/toilet, tv, airco, föhn, een ruime kast, telefoon en kluis. Op het Haydn Deck kunnen de ramen niet worden geopend; de meeste kajuiten op het Straussdek hebben Frans balkon, een paar een groot rond raam; op het Mozartdek hebben alle kajuiten een Frans balkon

Animatie: regelmatig live muziek met dans aan boord

Maaltijden: ontbijtbuffet, ’s middags driegangenmenu en ’s avonds viergangenmenu aan boord, koffie/thee inbegrepen, eenmaal per dag koffie/thee met cake of boekjes in het salon, laatavondsnack

Extra: captain’s dinner (afscheidscocktail in de bar en 1x vijfgangendiner)


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/09/2023 tot en met 18/12/2023. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de voorraad strekt. Algemene reisvoorwaarden zijn terug te vinden via https://www.lauwers.be/media/cover-photos/algemene-reisvoorwaarden-meerdaagse-reizen.pdf.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.