NL FR

LAGO

20% korting op je tickets

LAGO zwemparadijzen, dat is meer water meer plezier! 

Geniet van een tropisch avontuur voor het hele gezin en ontdek een sensationeel aanbod met golfslagbad, wildwaterbaan en spectaculaire glijbanen. Ook de allerkleinsten halen hun hartje op aan heel wat plonspret in de kinderwereld. Liever wat rustiger? Je kan heerlijk relaxen in de warme lagune met whirlpool, de sauna en de hammam. Goed weer in België? Geniet van waterplezier in de verwarmde buitenbaden. Ontdek alle zwemparadijzen op www.lago.be en boek vandaag nog jouw vakantiedag!

Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 20% korting!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van je tickets.

Voorwaarden

Aanbod geldig geldig voor tickets met bezoekdatum tot 31/10/2023. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. De actie is niet geldig voor tickets op feestdagen, weekends en in schoolvakanties. Enkel geldig bij aankoop in webshop van LAGO zwemparadijs. Enkel geldig voor individuele tickets subtropisch zwembad of recreatief zwemmen. Max. 5 tickets per aankoop.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.