NL FR

Nutchel

10% korting op je verblijf

Verblijven in houten hutten midden in de natuur.

Nutchel is een unieke toeristische ervaring die je nergens anders in Europa zult vinden.

Nutchel gelooft dat een evenwicht tussen het moderne leven en een beetje rust en ontspanning essentieel is voor ons welzijn. We hebben van tijd tot tijd een verandering van omgeving nodig, een onderbreking van de dagelijkse routine en tijd om ons op onszelf en onze geliefden te concentreren. Tijdens een verblijf in Nutchel's 2-6 persoons hutten, kan je je volledig losmaken en elk moment en elk klein ding om je heen koesteren. Terug naar de basis is echt belangrijk om gelukkig te zijn. De hutten bieden een back to basics ervaring met het nodige comfort.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo krijg je 10% korting op je verblijf!

Klik op onderstaande knop om in te loggen en de kortingscode te bekijken. Klik vervolgens nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij de betaling van uw aankopen.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij meer dan 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van Nutchel. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. La Vendetta Neufchâteau
  2. Brasserie Bô Rivage
  3. La Romantica


Voorwaarden

Aanbod geldig tot 30/11/2023. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.