NL FR

Efteling

€5 korting op uw toegangsticket

Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot één van de grootste attractieparken van Europa, met jaarlijks meer dan 5 miljoen bezoekers.

Aan het Sprookjesbos uit 1952 zijn de afgelopen decennia talloze attracties, restaurants en winkels toegevoegd. Desondanks is het natuurlijke karakter altijd behouden gebleven. Bezoekers laten zich nog steeds verrassen in het Sprookjesbos, maar zoeken ook hun grenzen op in uitdagende achtbanen, dromen weg in feeërieke familieattracties, draaien rond in nostalgische carrousels en genieten van spectaculaire shows en kleinschalige optredens.

Vernieuwd: Droomvlucht

De iconische attractie Droomvlucht is sinds begin maart 2023 weer open! In de afgelopen maanden is enorm veel werk verricht. Een groot deel daarvan is onzichtbaar, maar er zijn ook heel wat vernieuwingen die direct opvallen. Zo zijn de bewoners opgefrist, zijn de oude lampen vervangen door energiezuinige LED-lampen en straalt alles weer als nooit tevoren! Een kijkje achter de schermen vindt u hier: https://www.youtube.com/watch?v=pky5McSUiPY

Nieuw: Restaurant Kashba

Restaurant Panorama wordt Restaurant Kashba! Dit is een nieuw horecaconcept in het thema van de Wereld van Sindbad. Sindbad de Zeeman is een echte reiziger en het hoofdpersonage van één van de bekendste sprookjes uit de wereld van 1001 nacht. Restaurant Kashba wordt zijn thuishaven.

Nieuwe scène voor de Vliegende Hollander

Vanaf 1 april 2023 vaart u in de nieuwe scène door een kerkhof van vervallen scheepswrakken. Ontsnapt u deze keer wel aan de vloek van het spookschip? https://www.youtube.com/watch?v=CdBAl07atQM

Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u €5 korting op uw toegangsticket!

Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van uw aankopen. Na de aankoop van uw ticket, dient u nog een tijdslot te boeken waar u dan kiest voor de optie ‘ik heb al entreetickets’ op deze link.


Voorwaarden:

Aanbod geldig tot 31/12/2024. Aanbod voorbehouden voor coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Tickets zijn geldig op de vernoemde data en kunnen niet worden omgewisseld voor contant geld of tickets voor andere periodes. Tickets kunnen niet worden geretourneerd. Kinderen tot en met 3 jaar bezoeken gratis de Efteling.

partner.button.signin

partner.signin.