NL FR

Efteling

€5 korting op je toegangsticket

Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot een van de grootste attractieparken van Europa, met jaarlijks meer dan 5 miljoen bezoekers.

Aan het Sprookjesbos uit 1952 zijn de afgelopen decennia talloze attracties, restaurants en winkels toegevoegd. Desondanks is het natuurlijke karakter altijd behouden gebleven. Bezoekers laten zich nog steeds verrassen in het Sprookjesbos, maar zoeken ook hun grenzen op in uitdagende achtbanen, dromen weg in feeërieke familieattracties, draaien rond in nostalgische carrousels en genieten van spectaculaire shows en kleinschalige optredens.

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je €5 korting op je toegangsticket!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van je aankopen. Na de aankoop van je ticket, dien je nog een tijdslot te boeken via waar je dan kiest voor de optie ‘ik heb al entreetickets’ op deze link.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van het evenement. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.Voorwaarden

Aanbod geldig van 09/01/2023 tot en met 31/12/2023. Aanbod voorbehouden voor coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Tickets zijn geldig op de vernoemde data en kunnen niet worden omgewisseld voor contant geld of tickets voor andere periodes. Tickets kunnen niet worden geretourneerd. Kinderen tot en met 3 jaar bezoeken gratis de Efteling.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.