NL FR

Wijnsafari

15% korting op je wijnsafari

Terroir-Wijnsafari neemt je mee op een route langs Limburgse wijngaarden en landschappen in Haspengouw en Mergelland. Met eco-wagentje, e-step, fiets of te voet ga je onder begeleiding langs op de verschillende wijngaarden en wijndomeinen. De wijnmakers zelf geven je uitleg en verzorgen de rondleidingen. Natuurlijk proef je ook telkens de wijn die er gemaakt wordt.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je een exclusieve 15% korting op je wijnsafari met eco-wagentje! Je betaal slechts €59,49 in plaats van €69,99 per persoon.

Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Klik vervolgens nogmaals op de knop om naar de externe bestelwebsite te gaan.


Wat is inbegrepen?

  • Terbeschikkingstelling van de wagen
  • 4-uur durende tour
  • Wijnproeverij
  • Rondleiding


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van het evenement. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/01/2023 tot en met 31/03/2023. Aanbod voorbehouden voor coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.