NL FR

Virtual Park

15% korting op je tickets voor een hele dag virtual reality beleving

Het ene moment vlieg je rondjes langs het beroemde Vrijheidsbeeld in New York en enkele minuten later red je de wereld van op hol geslagen robots. Wat onmogelijk is in de echte wereld, beleef je levensecht in Virtual Park (Moeskroen). Een uniek virtual reality park met Belgische toptechnologie!

Klaar voor je (eerste) virtuele missie? Nog geen ervaring met virtual reality? Of ben je net een expert? Het maakt niet uit. De medewerkers van Virtual Park begeleiden je naar de attracties waar je kan starten met een missie op jouw maat.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op je tickets voor een hele dag VR beleving!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Klik vervolgens nogmaals op de knop om naar de externe bestelwebsite te gaan.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van het evenement. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/01/2023 tot en met 30/04/2023. Aanbod voorbehouden voor coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.