NL FR

Spa Cinq Mondes van de Lacs de l'Eau d'Heure

20% korting op alle spa-activiteiten

Aan de rand van het meer van Plate Taille opent de Spa Cinq Mondes van de Lacs de l'Eau d'Heure in het Hotel Golden Lakes de deuren van een magische plek waar lichaam en geest kunnen ontspannen.

Een intieme ruimte voor maximaal 14 personen. Laad je batterijen op in Spa Cinq Mondes, waar sauna's, hammam, een jacuzzi en een zwembad met verschillende waterattracties je leiden naar sereniteit en innerlijke harmonie.

Elke faciliteit is ontworpen en gecreëerd om je welzijn te garanderen. Ontspan in de ontspanningsruimte met uitzicht op de wijde omgeving.

Maak zeker gebruik van het terras bij aangename temperaturen om van de zon en het meer te genieten.

Geef je over aan dit idyllische oord en vind rust en sereniteit.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 20% korting op alle spa-activiteiten!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Klik vervolgens nogmaals op de knop om naar de externe bestelwebsite te gaan.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van het evenement. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/01/2023 tot en met 30/04/2023. Aanbod voorbehouden voor coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.